Μαίρη Συνατσάκη: «Το σκεφτόμουν ότι δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας…»

Μιλά για τον πατέρα του παιδιού της, την απότομα κοινή ζωή τους και την περίοδο που διανύουν σήμερα

«Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο. Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δεν μπορεί να πει ψέματα και για αυτό, προτιμά να σου πει σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί. Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε μια ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά, τα καθημερινά».

«Είμαστε κι οι δύο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια. Υπάρχει μεταξύ μας η ασφάλεια του κενού χρόνου κι αυτό δεν είναι τόσο απλό».

«Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά ενώ η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής μας που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν, συγκατοικούσαμε. Έτυχε την περίοδο που μπήκαν στο σπίτι μου και με έκλεψαν. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι κι είναι χάλια, ήταν “πάρε δύο πράγματα κι έλα από εδώ, μην το συζητάς”. Και κάπως έτσι, μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι, δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων, όχι όμως ότι είναι κακός ο γάμος».

«Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ό,τι θα μπορούσε να αποδείξει το οποιοδήποτε χαρτί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να το γιορτάσουμε. Μου κάνει συχνά ερωτικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλο τέτοια πράγματα». Δες τη συνέντευξη αναλυτικά:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed