Μαίρη Συνατσάκη: «Παλεύω μέσα μου για να είμαι αισιόδοξη»

«Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που ολοένα και πιο περίεργο θα είναι να κρατάμε αυτή την ισορροπία…»

Η Μαίρη Συνατσάκη με ένα νέο video στο youtube κανάλι της, μιλά για τη ζωή της με τη μικρή Ολίβια και όσα συμβαίνουν γύρω μας.

«Τρεις ημέρες πήγαμε διακοπές φέτος, στην Σαρωνίδα. Αλλά ήταν πολύ βαρύ το κλίμα με όλες αυτές τις φωτιές, είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω κάποια πράγματα, έτσι ακριβώς όπως τα σκέφτομαι, ελπίζοντας να μη μας βρει άλλη καταστροφή. Έκτοτε πραγματικά συνέβησαν όλα. Παλεύω πάρα πολύ μέσα μου με το να κρατάω την αισιοδοξία μου, αλλά ταυτόχρονα να ξέρω τι γίνεται εκεί έξω.

Να μην εθελοτυφλώ, να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο ευτυχώς είναι όλα καλά στη δική μου ζωή και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό αλλά στις ζωές πάρα πολλών άλλων ανθρώπων δεν είναι από τις φυσικές καταστροφές και όλα αυτά που φέρνουν μαζί τους. Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που ολοένα και πιο περίεργο θα είναι να κρατάμε αυτή την ισορροπία σε τι μας επηρεάζει και σε τι δεν μας επηρεάζει».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed