Η Lisa Kudrow μιλά για τις ανασφάλειες που ένιωσε για το σώμα της στα Φιλαράκια

«Ήταν απλώς το πώς βλέπω τον εαυτό μου στην σειρά και πώς βλέπω τον εαυτό μου με ρούχα και να βλέπω την Courteney και την Jennifer με ρούχα»

Μία μεγάλη αποκάλυψη για το πώς αισθανόταν κατά την περίοδο που γυρνούσε τα “Φιλαράκια” έκανε η Lisa Kudrow, που ενσάρκωσε τη Phoebe Buffay για 10 ολόκληρες σεζόν. Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει το σώμα της με αυτό των συμπρωταγωνιστριών της, γεγονός που πυροδότησε τις ανασφάλειές της.

Η Kudrow βρέθηκε καλεσμένη στο podcast “Podcrushed” και αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε στο μυαλό της, την περίοδο των Friends, σχετικά με το σώμα της. «Πίστευα πως ήμουν πολύ αδύνατη. Μπορώ να φορέσω το οτιδήποτε, ειδικότερα στο σχολείο. Και κοιτάω φωτογραφίες και σκέφτομαι πως οι εικόνες πραγματικά διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Και ήταν στα Friends που συνειδητοποίησα πως δεν μοιάζω όπως νόμιζα» είπε αρχικά.

Συνέχισε μάλιστα αποκαλύπτοντας πως αφού συνέκρινε τον εαυτό της με την Jennifer Aniston και την Courteney Cox, σκέφτηκε να ξεκινήσει δίαιτα και στη συνέχεια ζήτησε από τις «αδερφές» της, όπως τις αποκάλεσε, να τη συνοδέψουν σε μία πρόβα ρούχων. «Ήταν απλώς το πώς βλέπω τον εαυτό μου στην σειρά και πώς βλέπω τον εαυτό μου με ρούχα και να βλέπω την Courteney και την Jennifer με ρούχα» ανέφερε. Διευκρίνισε ωστόσο ότι «Δεν προσπαθώ να πω ότι ήμουν υπέρβαρη. Δεν ήμουν. Απλώς δεν είχα ιδέα για το μέγεθος του πραγματικού μου σώματος» επεσήμανε η Kudrow.

Κατά τη διάρκεια του podcast ωστόσο, η βραβευμένη ηθοποιός ανέφερε ότι συνειδητοποίησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ότι αυτό ήταν το σώμα της και με αυτό θα πορευόταν. «Απλά συνειδητοποίησα πως είναι ok. Έτσι μοιάζω. Αυτό είναι ok. Κάνε ό,τι χρειάζεσαι να κάνεις για να είσαι υγιής, όμως αυτό είναι το σώμα σου και είναι ok». Τόνισε μάλιστα ότι ποτέ δεν ένιωσε απειλή από τις δύο συμπρωταγωνίστριές της, με τις οποίες διατηρεί ακόμα πολύ στενή φιλία. Οι ίδιες μάλιστα εμφανίστηκαν και στην κηδεία της μητέρας της στην αρχή της πανδημίας: «Αυτές οι γυναίκες ήρθαν τρέχοντας να με στηρίξουν, που ήταν πολύ όμορφο» είπε η Lisa Kudrow καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed