Έπειτα από 15 χρόνια συνεχούς έρευνας, η Lancôme ανεβάζει τον πήχη στον παγκόσμιο κλάδο των προϊόντων περιποίησης, παρουσιάζοντας το νέο ορό Advanced Génifique – ηγέτη του μέλλοντος στην φροντίδα της επιδερμίδας – σ’ έναν εξατομικευμένο χώρο.

Η Lancôme γιόρτασε στις 22 Οκτωβρίου την άφιξή του ανανεωμένου ορού, στο Κολωνάκι, στο γεμάτο θετική ενέργεια Do It For FunPR. Ο χώρος μετατράπηκε σε ένα εκθεσιακό κέντρο για να υποδεχτεί celebrities και beauty experts.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα σύσταση του ορού Advanced Génifique και να δεχτούν τις ευεργετικές του ιδιότητες σε ατομική περιποίηση ομορφιάς. Μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στην πρωτοποριακή ανακάλυψη της Lancôme, της οποίας αποστολή είναι να προσφέρει τις πλέον προηγμένες επιστημονικές καινοτομίες σε κάθε γυναίκα που γνωρίζει πως η επιδερμίδας της είναι μοναδική.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες & δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων οι: Έλλη Κοκκίνου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Ράνια Θρασκιά, Άννα Πρέλεβιτς, Ελένη Βαΐτσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αναστασία Περράκη, Κατερίνα Καινούριου, Δήμητρα Ζαχοπούλου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δώρα Κατσικογιάννη, Κατερίνα Ευαγγελινού, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δες όλους τους καλεσμένους:

Δώρα Κατσικογιάννη

Δημήτρης Τσακούμης

Ράνια Θρασκιά, Έλλη Κοκκίνου

Σουζάνα Κεγγίτση

Αναστασία Περράκη

Ιωάννα Φατούρου (Marketing Manager Lancôme) & Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ράνια Θρασκιά

Δημήτρης Τσακούμης, Μαρία Λεμονιά, Ζέτα Τσακούμη

Ζέτα Τσακούμη

Γιώργος Πράσινος

Φωτεινή Πετρογιάννη

Κατερίνα Καινούργιου

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ράνια Θρασκιά & Ιωάννα Φατούρου (Marketing Manager Lancôme)

Ελένη Βαΐτσου

Χρυσάνθη Κουρούπη

Ανθή Σαλαγκούδη

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Μαρία Αντωνά

Δήμητρα Ζαχοπούλου

Τέα Πρέλεβιτς, Δήµητρα Ζαχοπούλου, Άννα Πρέλεβιτς

Άννα Πρέλεβιτς

Κατερίνα Ευαγγελινού

Κάτια Δέδε

Κατερίνα Γκαγκάκη