Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα»

«Το lifestyle σχόλιο είναι τελείως άλλο πράγμα»

Στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκαν κάμερες και δημοσιογράφοι και ο ίδιος απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Σχετικά με το #MeToo και όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σχολίασε «Αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται πρέπει να το υπακούσουμε».

«Πρώτος έχω πει ότι πραγματικά δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι» είπε σχολιάζοντας την απόφαση Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράστασή του για αυτόν τον λόγο, σε αντίθεση με τον Σπύρο Μπιμπίλα που δήλωσε «σοκαρισμένος» από την απόφαση του ηθοποιού να αφήσει άνεργους τους συναδέλφους του.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα, παρουσιάζει μεσημεριανό πρόγραμμα. Το lifestyle σχόλιο είναι τελείως άλλο πράγμα με την πολιτική σάτιρα. Είμαι παντελώς αντίθετος με το να πηγαίνουμε τη σάτιρα στα δικαστήρια». Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχτηκε και τη Χαρούλα Αλεξίου και αποκάλυψε ότι θα κάνει σεμιναριακά μαθήματα στη σχολή του.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed