Το κρυφό ημερολόγιο της Meghan Markle πυροδοτεί φόβους στη βασιλική οικογένεια

«Δεν χρειάστηκε ποτέ να υπογράψω κάτι που να με περιορίζει από το να μιλήσω»

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της η Meghan Merkle αποκάλυψε ότι η ίδια κρατούσε ένα καθημερινό ημερολόγιο την περίοδο που έμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον Πρίγκιπα Harry. Αυτή η αποκάλυψη μάλιστα φαίνεται πως αναστάτωσε τη βασιλική οικογένεια, μια και πηγές από το παλάτι αναφέρουν ότι το χρονικό διάστημα που παρέμεινε η Δούκισσα του Σάσσεξ ήταν αρκετό για να μάθει μυστικά δεκαετιών.

Ειδικότερα, η Markle δήλωσε πως τακτοποιούσε «προσωπικές υποθέσεις» στο Frogmore Cottage τον Ιούνιο, όταν βρήκε το ημερολόγιο. «Γυρνάς πίσω και ανοίγεις συρτάρια και είσαι σαν, “Θεέ μου. Αυτό έγραφα στο ημερολόγιό μου εκεί;”».

Όπως τονίζει η Daily Mail, η Margaret Holder, συγγραφέας του Diana: The Caring Princess και ένας βασιλικός ειδικός είπε: «Είχε αρκετό χρόνο στο βασιλικό παλάτι για να μάθει μυστικά, μερικών δεκαετιών, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αμηχανία και στενοχώρια στη βασίλισσα και την οικογένειά της, αλλά θα μπορούσαν να ευνοήσουν τη Meghan».

Πηγή κοντά στον Πρίγκιπα Harry, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το δικό του βιβλίο στα τέλη του τρέχοντος έτους, είπε στη Sun: «Θα ήμουν πολύ έκπληκτος αν η Meghan δεν έγραφε ένα βιβλίο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

Μόνο αυτή την εβδομάδα, η Δούκισσα του Σάσσεξ είπε στο Νεοϋορκέζικο τεύχος Fall Fashion του The Cut πως η ίδια και ο Harry ήταν «ευτυχισμένοι» που εγκατέλειψαν τη Βρετανία και «αναστάτωσαν τη δυναμική της ιεραρχίας… απλώς υπάρχοντάς» προτού παραιτηθούν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα, όπως θυμάται η Allison P Davis που της πήρε τη συνέντευξη, η Markle επεσήμανε: «Είναι ενδιαφέρον, δεν χρειάστηκε ποτέ να υπογράψω κάτι που να με περιορίζει από το να μιλήσω». Ολοκλήρωσε μάλιστα λέγοντας «Μπορώ να μιλήσω για όλη μου την εμπειρία και να επιλέξω να μην το κάνω».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed