Kourtney Kardashian: H κατακραυγή στο διαδίκτυο και οι καταγγελίες στην εταιρεία

Μια απόφαση της reality star έφερε κύμα αντιδράσεων

Η fast fashion εταιρεία κολλοσός Boohoo συνεργάστηκε με την Kourtney Kardashian Barker και αυτή η συνεργασία έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο φυσικά όχι όλα τους θετικά.

Το συγκεκριμένο e-shop ήταν στην λίστα και μάλιστα ψηλά ώς ένα από τα λιγότερο βιώσιμα εμπορικά σήματα από την Επιτροπή Περιβαλλοντικού Ελέγχου του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019. Λίγα χρόνια αργότερα και μάλλον σε μια κίνηση απελπισίας ανακοίνωσε μια συνεργασία 45 κομματιών σε συνεργασία με την Kardashian Barker ως «πρεσβευτή βιωσιμότητας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη boohoo (@boohoo)

Η Kourtney δήλωσε σχετικά με την νέα της συνεργασία: «Όταν η Boohoo με προσέγγισε για πρώτη φορά για να συνεργαστώ μαζί τους ανησυχούσα για τις επιπτώσεις της βιομηχανίας της μόδας στον πλανήτη μας. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να προωθήσω ένα είδος επικοινωνίας που οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές και να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να μοιραστώ συμβουλές με τους καταναλωτές σχετικά με το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον δικό μας ρόλο. Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και βελτιώσεις, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι οποιαδήποτε πρόοδος μπορούμε να κάνουμε όσον αφορά τη βιωσιμότητα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και θα ανοίξει τη συζήτηση για μελλοντικές εξελίξεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη boohoo (@boohoo)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως όπως έχουμε δει και μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας στην τηλεόραση, η Kourtney είναι εδώ και αρκετά χρόνια vegan ενώ προσέχει τόσο την διατροφή της όσο και των παιδιών της με υγεινά snacks χωρίς ζάχαρη ή γλουτένη.

Το πρώτο μέρος της συλλογής Kourtney x Boohoo θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στις 13 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η αισιοδοξία της σταρ αντιμετωπίστηκε με οργή και οργή στο διαδίκτυο, καθώς οι χρήστες του  χαρακτήρισαν τη συνεργασία «tone deaf» δηλαδή εντελώς άκυρη. «Αν νοιάζονταν πραγματικά, θα προσλάμβαναν κάποιον που είναι μορφωμένος και έμπειρος. Αυτή η κίνηση δημοσίων σχέσεων είναι τόσο αηδιαστική που γελάω», σχολίασε ένας χρήστης. «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα βιώσιμο στη γρήγορη μόδα», έγραψε ένας άλλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη boohoo (@boohoo)

Η δημόσια κατακραυγή δεν έχει τέλος για αυτή τη συνεργασία και όχι άδικα αφού το 2020, η Boohoo κατηγορήθηκε για σύγχρονη δουλεία αφού μια έρευνα από τους The Sunday Times UK αποκάλυψε ότι η εταιρεία πλήρωνε στους εργαζόμενους της ωρομίσθιο αξίας 3,50 λιρών.

Την ίδια χρονιά, η εταιρεία σημείωσε λιγότερο από 10% στον Δείκτη Διαφάνειας Μόδας. Ο ιστότοπος της Boohoo ισχυρίζεται ότι ο στόχος τους για το 2025 είναι να δημιουργήσουν «κανένα κλωστοϋφαντουργικό απόβλητο για υγειονομική ταφή στην αλυσίδα εφοδιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου», παρά το γεγονός ότι έχει ιστορικό απελευθέρωσης περισσότερων από 770 ενδυμάτων την εβδομάδα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed