Κούλλης Νικολάου: «Άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου»

«Έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου, που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, σύνδρομο πυρετικών σπασμών»

Συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time Σαββατοκύριακο” παραχώρησε ο Κούλλης Νικολάου, που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει έντονα το όνομά του με δημοφιλείς ελληνοκυπριακές σειρές. Ο ηθοποιός στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για την πίστη του στα θεία.

Ο Κύπριος ηθοποιός αναφέρθηκε στο τάμα που είχε κάνει με τη γυναίκα του και έδωσαν στο γιο τους το όνομα Νεκτάριος. «Ναι, πιστεύω στον Θεό, στη δύναμη αυτή που πιστεύουν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα. Επικαλούμαι τον θεό, λατρεύω τον Χριστό μας και νιώθω τυχερός που η Κλαίρη είχε κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο να δώσει το όνομα του στον γιο μας. Ναι, έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου, που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, σύνδρομο πυρετικών σπασμών».

Ο Νικολάου συνέχισε μάλιστα να υπογραμμίζει πως «Τη μια φορά ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Κύπρο και με τη χάρη του και τη βοήθεια των γιατρών το αντιμετωπίσαμε. Όμως ξανασυνέβη σε άλλες δυο φορές και τότε άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται! Έχω πάει στην Αίγινα αρκετές φορές και γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου ζητώντας τη βοήθεια του και να ευλογεί το παιδί μας».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed