Ο Κωστής Σαββιδάκης για την περιπέτεια υγείας του: «Ήμουν σε θάλαμο, στο νοσοκομείο κι ήταν οι χειρότερες 18 ημέρες της ζωής μου»

«Στο νοσοκομείο δεν υπήρχαν όχι μόνον τα στοιχειώδη (ούτε ένα σιρόπι, που λέει ο λόγος) αλλά δεν υπήρχε ούτε προσωπικό»

Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περισσότερο από μισό μήνα, μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως η περίοδος νοσηλείας του ήταν από τις χειρότερες μέρες της ζωής του, χωρίς ωστόσο να ρίχνει τις ευθύνες στο υγειονομικό προσωπικό. «Ήμουν σε θάλαμο, στο νοσοκομείο κι ήταν οι χειρότερες 18 ημέρες της ζωής μου. Όχι φυσικά, από την ασθένεια, αλλά από τις απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας. Και, προς Θεού, δεν το λέω αυτό για να κατηγορήσω το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όχι. Ίσα ίσα, αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Αλλά, δυστυχώς, το κράτος δεν τους βοηθάει να κάνουν ακόμα καλύτερα την δουλειά τους!» είπε αρχικά.

Προσέθεσε μάλιστα ότι «Και, δυστυχώς, ενώ ζούμε σε μία χώρα που μας κρατούν από τον μισθό μας τρελά ποσά για την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη (δηλαδή, πληρώνουμε κάθε μήνα)… παρόλα αυτά στο νοσοκομείο δεν υπήρχαν όχι μόνον τα στοιχειώδη (ούτε ένα σιρόπι, που λέει ο λόγος) αλλά δεν υπήρχε ούτε προσωπικό, ήταν ελάχιστοι οι νοσηλευτές κι άλλα πολλά, που κάποια στιγμή θα τα πω με κάθε λεπτομέρεια! Και με κάθε απόδειξη!».

Ο Σαββιδάκης περιέγραψε μάλιστα και μία συγκινητική πράξη που βίωσε από τον παραγωγό των “Άγριων Μελισσών” που πρωταγωνιστούσε, κατά τη διάρκεια των 18 ημερών που νοσηλευόταν. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως «Το διάστημα που ήμουν στο νοσοκομείο, τις 18 αυτές ήμερες, έμαθα βγαίνοντας ότι ο κύριος Καραγιάννης, ο παραγωγός από τις “Άγριες Μέλισσες”, έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο στο νοσοκομείο και ρωτούσε για την κατάσταση της υγείας μου. Αυτό ήταν και είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό».

Συνέχισε λέγοντας μάλιστα: «Να ενδιαφερθεί για μένα προσωπικώς ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο είχε και έχει τόσες υποχρεώσεις. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος αφιέρωσε χρόνο από τον ελάχιστο χρόνο του για να νοιαστεί για μένα. Το ελάχιστο, λοιπόν, που μπορώ να κάνω κι εγώ με την σειρά μου για να του ανταποδώσω το καλό που μου έκανε είναι να του πω το “ευχαριστώ” μου και δημοσίως, τον ευχαριστώ πολύ και θερμά!» δήλωσε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed