Κώστας Πάσσαρης: «Έχει μετανιώσει κι έχει έρθει κοντά στον Θεό»

Απορρίφθηκε η τελευταία αίτηση αποφυλάκισής του – Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα – Τα νεότερα για την υπόθεσή του

Ακόμα ένα αίτημα αποφυλάκισης έκανε ο Κώστας Πάσσαρης στις φυλακές της Ρουμανίας, το οποίο ωστόσο απορρίφθηκε, με τον ίδιο να παραμένει εκεί, έχοντας εκτίσει ήδη περίπου 21 χρόνια της ποινής του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέας Ταγαράκη, ο εγκληματίας θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η εσωτερική αλλαγή του είναι εντυπωσιακή: «Η αλλαγή του είναι εντυπωσιακή και είναι σπάνιο αυτόγια έναν κρατούμενο. Έχει έρθει κοντά στη θρησκεία και ακολουθεί τον μοναχισμό μέσα στο κελί του. Έχει τον πνευματικό του και ακολουθεί το τυπικό. Το έχω διαπιστώσει εγώ ο ίδιος, καθώς τον έχω επισκεφθεί πολλές φορές».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Η αλλαγή αυτή έγινε σε μια περίοδο που δεν είχε ανάγκη να το δείξει κάπου, ή να το προβάλει, το έκανε για τον εαυτό του, δεν το έκανε για να απολάβει κάτι από κάποια δικαστική αρχή. Είναι αυτονόητο ότι έχει μετανιώσει, μου το έχει πει πάρα πολλές φορές. Η ζωή δεν γυρίζει πίσω, είναι θλιμμένος για ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν. Πρέπει να δεχτούμε ότι υπάρχει σωφρονισμός και η λεγόμενη δεύτερη ευκαιρία. Η εικόνα του έχει αλλάξει, αλλά κυρίως έχει αλλάξει στον εσωτερικό του κόσμου».

Κλείνοντας είπε: «Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, υπάρχει κίνδυνος να είναι ο μοναδικός ευρωπαίος πολίτης κρατούμενος, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή 20-22 χρόνια στη Ρουμανία και θα έρθει εδώ και θα εκτίσει άλλα 20 χρόνια για πράγματα που έχουν γίνει το 2001. Υπάρχει κίνδυνος να εκτίσει 48 χρόνια, ενώ σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη συντρέψουν οι ποινές. Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να πληρώσει, αλλά 48 χρόνια κρατούμενος δεν έχει κάτσει ποτέ. Είναι κι εκείνος άνθρωπος με δικαιώματα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed