Κώστας Φραγκολιάς: «Για τη λευχαιμία που είχα πριν 6 χρόνια…»

Η αποκάλυψη on air και το υπέρογκο ποσό που χρειάστηκε

Την δική του εμπειρία εξιστόρησε στον αέρα του Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη για την περιπέτεια με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο επισήμανε ότι η οικονομική κατάσταση ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, παίζε σημαντικό ρόλο στην επίλυσή τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά για τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη: «Πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις αν χάσεις την υγεία σου τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο».

Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε: «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed