Είναι 28 χρονών, influencer και λατρεύει το καλοκαίρι και τη Μύκονο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την μακροχρόνια σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αποτελεί θέμα συζήτησης για την προσωπική του ζωή. Εκπομπές και sites του έχουν «χρεώσει» ως συντρόφους ακόμα και φίλες του. Αυτή τη φορά, όμως, και παρά τη διακριτικότητά τους, το νέο hot couple αποκαλύφθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν μέσα από το youtube όπου το GRexpress αναφέρθηκε σε κοινά stories των δύο. Εμείς, στο YourTipster, το ψάξαμε λίγο περισσότερο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η influencer Μαρία Παπαγεωργίου είναι το νέο ζευγάρι της πόλης (soon και των social media) εδώ και λίγες εβδομάδες. Σε μια πρώτη ματιά, εντοπίσαμε 2 κοινά για το ζευγάρι, οι μακροχρόνιες σχέσεις του παρελθόντος από τις οποίες βγήκαν και οι δύο οριστικά και η αγάπη για το καλοκαίρι. Απλά στην περίπτωση της Μαρίας, το καλοκαίρι σημαίνει Μύκονος, όπου πηγαίνει από μικρή με την οικογένειά της.

2 tips για τη Μαρία Παπαγεωργίου: Έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και λατρεύει τη γιαγιά της, κυρία Πόπη, με την οποία μαζί έχουν κάνει δεκάδες videos στα social media.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους καθώς ακόμα βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους. Κωνσταντίνος και Μαρία απολαμβάνουν κοινές εξόδους με φίλους, ενώ δεν διστάζουν να είναι και διαχυτικοί σε στιγμές.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.