Κωνσταντίνος Μίχαλος: «Ήρθε ξαφνικός θάνατος για πολλές επιχειρήσεις»

Για ξαφνικό θάνατο πολλών επιχειρήσεων λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού και για σχετική μέριμνα που πρέπει να ληφθεί από την κυβέρνηση μίλησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του CNN Greece και την Αμαλία Κάτζου.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, οφείλουμε να τηρούμε τις εντολές των ειδικών, (επήλθε) ξαφνικός θάνατος για πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και εδώ θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα από την κυβέρνηση τόσο ένα επίδομα ανεργίας για τους εργαζόμενους των κλάδων που έζησαν αυτόν τον ξαφνικό θάνατο όσο και τις ασφαλιστικές εισφορές αυτών», τόνισε.

Ο κ. Μίχαλος μίλησε και για την ανάγκη επιδότησης από το κράτος σε ό,τι αφορά τα ενοίκια των επιχειρήσεων, ενώ σε ο,τι αφορά στα τιμολόγια ΔΕΚΟ είπε πως «οι συνάδελφοι επιχειρηματίες τόσο της κνητής τηλεφωνίας, όσο και παροχής ρεύματος» δεν θα πρέπει να διακόψουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των άμεσων τιμολογίων που θα εκδοθούν.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed