Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Η ζωή χωρίς social media είναι καταπληκτική»

Γιατί τα έκλεισε όλα;

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ανεβαίνει η παράσταση το «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με την Μαρία Καβογιάννη και την Μαρία Κίτσου, στο θέατρο Παλλάς και η κάμερα του «Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε στα παρασκήνια για δηλώσεις των συντελεστών.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε για την επιτυχία που σημείωσε η παράσταση ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και στην απόφασή του να κλείσει τους λογαριασμούς του στα Social Media λέγοντας χαρακτηριστικά.  «Στην περίοδο της πανδημίας έκλεισα τα κοινωνικά δίκτυα και έχω βρει την ησυχία μου. Η ζωή χωρίς social media είναι καταπληκτική. Δεν είμαι ούτε 20 χρονών ούτε 25 , ούτε θέλω να γίνω influencer» είπε.

Η πρώτη του επαφή με «Το Τρίτο Στεφάνι» πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω. Τότε που ο Γιάννης Δαλιανίδης τον επέλεξε στα 24 του για τον ρόλο του Δημήτρη στην τηλεοπτική μεταφορά.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed