Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Κατάλαβα φέτος ότι είμαι νευρικός και έχω ξέσπασμα θυμού ή εκνευρισμού»

Η συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη για τις αλλαγές στη ζωή του και τη συνειδητοποίηση της ψυχοσύνθεσής του

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που προέβη σε κάποιες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του, χωρίς να επιθυμεί να κρύψει στοιχεία του χαρακτήρα του.

Συζητώντας για τις αλλαγές που έχει δει στον εαυτό του στο πέρασμα των χρόνων, ο Μαρκουλάκης ξεκίνησε να μιλά για τα λάθη του, που μέχρι πρόσφατά δεν είχε συνειδητοποιήσει. «Αν έχεις μια επαφή με τον εαυτό σου, μπορείς να δεις τα λάθη σου. Αν είσαι αρκετά τίμιος με τον εαυτό σου να δεις που χωλαίνεις, στοιχεία του χαρακτήρα σου θεωρείς προβληματικά και να τα βελτιώσεις. Έχω υπερβεί τα 50 και καταλαβαίνω πράγματα του χαρακτήρα μου στα 40 και αναρωτιόμουν “τόσο ανώριμος ήμουν τότε;”».

Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν αρκέστηκε σε αυτά όμως. Στη συνέχεια της συζήτησής του προσέθεσε πως «Φέτος κατάλαβα ότι είμαι πολύ νευρικός, ότι έχω ξεσπάσματα έστω και μικρά που είναι πολύ έντονο…Κατάλαβα ότι τα περισσότερα από αυτά, προέρχεται από μέσα σου και δεν έχει να κάνει με τους άλλους» είπε μεταξύ άλλων. Δες όσα συζήτησαν:


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed