Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Όλοι περιμένουν πότε θα γεννηθούν τα Εμμανουηλάκια»

«Έφυγε το κορίτσι μου και είμαι στεναχωρημένος – «Τελικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας» – «Με ενοχλεί που λένε ότι αυτός ο έρωτας δεν είναι αληθινός»

Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τη σχέση με τη σύντροφό του και το εάν τελικά θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

«Μου έδωσε πάρα πολλή αγάπη τις λίγες αυτές μέρες. Τελικά, υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας. Έχουμε μία κανονική σχέση όπως όλος ο κόσμος, είμαι 50% ερωτευμένος, δέχτηκα την πρόταση γάμου αλλά της εξήγησα ότι επειδή είναι πρόσφατο όλο αυτό για μένα, θέλω να δω πράξεις». «Με ενοχλεί που λένε ότι αυτός ο έρωτας δεν είναι αληθινός. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα πάνω μου οπότε δεν θα μου έκανε κάποια πρόταση γάμου στον αέρα και εγώ θα έλεγα ναι».

«Έχει βρει το ευαίσθητο σημείο μου και με ελκύει πάρα πολύ. Θα φύγω Λονδίνο για να τη δω και όλοι περιμένουν τα “Εμμανουηλάκια” να γεννηθούν». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed