Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το όνομα του παιδιού, η καισαρική και οι πρώτες ώρες

Η κατάσταση υγείας της παρουσιάστριας μετά το χειρουργείο

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο γυναικολόγος Παναγιώτης Ψαθάς για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από λίγες ώρες.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το μωρό γεννήθηκε 2800 γραμμάρια, γεννήθηκε γύρω  στις 3μιση με καισαρική. Είναι και το μωρό και η Κωνσταντίνα άριστα στην υγεία τους. Πολύ χαρούμενη και η ίδια και ο σύζυγός της. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι τελείως καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό , ξεκίνησε να θηλάζει πολύ ωραία. Από ό,τι άκουσα από τα παιδιά θα πούνε το μωρό Βλάση από τον πατέρα του Βασίλη. Είναι το όγδοο εγγόνι. Είναι μια εξαιρετική οικογένεια του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Τα παιδιά τηρούν το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό τα παιδιά. Επισκέφτηκαν βέβαια κάποιοι συγγενείς την Κωνσταντίνα. Παρασκευή ή Σάββατο θα βγει». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed