Το κομμωτήριο AVEDA-TEO γιόρτασε 1 χρόνο λειτουργίας

Με άκρως γιορτινή διάθεση και πανδαισία χρωμάτων γιόρτασε το κομμωτήριο AVEDATEO ένα χρόνο λειτουργίας στο κατάστημα της Γλυφάδας κάτω από την πρώτη εντυπωσιακή πανσέληνο του φθινοπώρου.

Διακοσμημένο με πληθώρα λουλουδιών ειδικά για την περίσταση, το κομμωτήριο AVEDA-TEO υποδέχθηκε τους καλεσμένους με δροσιστικά ροζ κοκτέιλ, προσκαλώντας τους να γιορτάσουν ένα συναρπαστικό χρόνο ολιστικής ομορφιάς. Τα μοναδικά συστατικά των φυσικών βαφών AVEDA, η φιλοσοφία των τσάκρα και της ολιστικής προσέγγισης των αισθήσεων για καθημερινή ευεξία και ομορφιά, αλλά και η έντονη ενέργεια της φύσης πρωτοστατούσαν στον χώρο, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Υπό τις μουσικές επιλογές της DJ Νάγιας Αποστόλου, οι παρευρισκόμενοι έγραψαν τις θερμότερες ευχές τους σε ειδικό τελάρο, το οποίο στη συνέχεια θα διακοσμήσει το εσωτερικό του κομμωτηρίου επί της οδού Κύπρου 75, ως ένα γλυκό ενθύμιο της βραδιάς που προηγήθηκε. Τη βραδιά δρόσισε το Beefeater Pink με την τραγανή φραουλένια γεύση του. Παράλληλα, η ομάδα της Aveda™ μύησε τους εκλεκτούς καλεσμένους στην παράδοση της Αγιουρβέδα με τη φιλοσοφία των Επτά Τσάκρα που επηρεάζουν την αύρα μας.

Η Νάγια Αποστόλου on decks

Μέσω της γήινης διακόσμησης, του catering που κινήθηκε χρωματικά στα επτά χρώματα του Τσάκρα αλλά και των ανακυκλώσιμων υλών που αξιοποιήθηκαν, η Aveda™ κατάφερε να μεταδώσει το βασικό μήνυμα της: το σεβασμό προς τη Γη. Παράλληλα, το κομμωτήριο AVEDA-TEO ανταποδίδει στην κοινωνία, καθώς υποστήριξαν το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΑΝΙΜΑ» στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Δες όλους τους καλεσμένους του party:

Γιώργος Βερύκιος (διευθυντής Sephora Greece), Κλαίρη Βενούκα, Νίκος Αραπογιάννης (εμπορικός διευθυντής Estee Lauder)

Γιώργος Σφακιανάκης (Ιδιοκτήτης AVEDA TEO), Κλαίρη Βενουκα

Νάγια Αποστόλου

Γιώργος Σφακιανάκης, Αννούσα Μελά

Μαρία Τσουκαλά, Κατερίνα Μαντά

Μαριάννα Ντούβλη

Ευφροσύνη Πολυζώη

Αποστόλης Γκόφας, Αννούσα Μελά, Χρήστος Μπαϊραμπάς

Γεωργία Μοσχογιάννη (Αττικές Εκδόσεις), Κλαίρη Βενούκα

Γεωργία Μοσχογιάννη, Φωτεινή Μπαμπανάρα, Μαρια –Χριστινα Γριβα Χριστίνα Μοσχογιάννη και Όλγα Ψαρομανωλάκη

Κλαίρη Βενούκα, Γιώργος Σφακιανάκης, Βαγγέλης και Aurora Χατζή

Αγγελική Ανδρέου (Brand Manager Estee Lauder), Τάκης Μαυριγιαννάκης (Global Artist Estee Lauder), Maike Kissling (Γενική Διευθύντρια Estee Lauder Ελβετίας), Μάρσια Χατζηγεωργίου

Παυλίνα Γεωργίου, Κλαίρη Βενούκα, Αργίνη Βαλλή, Χρήστος Μπαϊραμπάς

Γιώργος Σφακιανάκης με την ομάδα TEO

Οι κόρες του Γιώργου Σφακιανάκη με τον Colorist Ηλία Μορόγιαννη και τον Hair Artist Andy Γαλιώτο.

Γιώργος Βερύκιος (διεθυντήες Sephora Greece), Βασίλης Γιάγκογλου, Κλαίρη Βενούκα (Brand Manager Aveda), Χάρης Παπαγεωργακόπουλος (Brand Manager Clinique),  Ευριπίδης Γουργουλίδης (PR Manager Clinique)

Η ομάδα TEO

Κλαίρη Βενούκα με εκλεκτούς καλεσμένους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.