Η Khloé Kardashian και ο πρώην της Tristan Thompson περιμένουν δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο»

Μία αναπάντεχη είδηση ήρθε να ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά, προερχόμενη από την οικογένεια Kardashian. Η Khloé Kardashian, που έχει αποκτήσει μία κόρη με τον Tristan Thompson, περιμένει μαζί του το δεύτερο παιδί τους, μέσω παρένθετης μητέρας.

Πριν λίγους μήνες οι δυο τους είχαν τερματίσει τη μακροχρόνια σχέση τους έπειτα από τις πολλές φορές που ο μπασκετμπολίστας είχε απατήσει την Kardashian και απέκτησε παιδί με άλλη γυναίκα, την περίοδο που ήταν μαζί. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε και ένας εκπρόσωπος στο PEOPLE, «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο».

Αν και η είδηση επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον της οικογένειας, ο εκπρόσωπος ζητά εκ μέρους τους να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. «Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη για την τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της» επισημαίνεται.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αν και η σύλληψη του μωρού έγινε το Νοέμβριο, οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει από το Δεκέμβριο, πέρα από ζητήματα που αφορούν την ήδη υπάρχουσα κόρη του, True, και την συγκηδεμονία. «Το μωρό συνελήφθη μέσω παρένθετης μητέρας πριν αποκαλυφθεί στην Khloe και στο κοινό ότι ο Tristan έκανε μωρό με κάποια άλλη τον Δεκέμβριο» τονίζει μια πηγή στο PEOPLE.

Το ζευγάρι είχε σχέση από το 2016 και απέκτησε την κόρη του True το 2018. Ο Thompson είναι επίσης πατέρας του Prince, 5 ετών, με την πρώην, Jordan Craig και ενός παιδιού με τη Maralee Nichols που αποκτήθηκε στα τέλη του 2021. Φήμες θέλουν την Kardashian να βρίσκεται ήδη στην επόμενη σχέση της.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed