Η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Άρη Καβατζίκη, με αφορμή την συνέντευξη του δημοσιογράφου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ίδια μάλιστα στην εκπομπή Happy Day είπε αρχικά: «Έγινε το 2015. Τώρα το θυμήθηκα. Πήγαν στα δικαστήρια το 2020. Επρόκειτο για τα γενέθλια της κόρης της Ελένης, Βαλέριας. Μετά είχε ξεκινήσει ένας πόλεμος με εξώδικα, με ασφαλιστικά μέτρα κτλ… Τότε η κα Λυμπέρη είχε γράψει ένα τεράστιο κείμενο κατά της Ελένης Μενεγάκη και έτσι ξεκίνησε το τέλος της φιλίας τους».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Εκείνες τις εποχές ήταν no1 στόχος. Την έψαχναν έξω από το σπίτι της, στο εξοχικό της, είχαν 24ωρη βάρδια… Και σου λέει: με κυνηγάς που με κυνηγάς που θεωρητικά απ’ έξω είναι νόμιμο, μέσα στο πάρτι, στον κλειστό χώρο και για το παιδί μου, βάζω μία κόκκινη γραμμή. Και καλά έκανε. Δεν το λέω για τον Άρη Καβατζίκη». «Εδώ έχει να κάνει με τον ιδιωτικό χώρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ξαναφτάσει σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.