«Κεραυνοί» από Έλενα Χριστοπούλου κατά του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση

Φουντώνει η δικαστική διαμάχη

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του γνωστού κομμωτή στο «MEGA Καλημέρα» για τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δικαστική διαμάχη του ζευγαριού.

«Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε  ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου. ‘Εχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη. Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για  κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση/ ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας», ανέφερε αρχικά κ. Αγαπηνός.

«Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης», συμπλήρωσε.

Η κ. Χριστοπούλου έχει καταθέσει μία αγωγή, έχει δικαιωθεί για το 1/3 του ποσού και εμείς έχουμε καταθέσει έφεση γι’ αυτή την υπόθεση. Οι μάρτυρες κ. Χριστοπούλου άσκησαν δεύτερη αγωγή κατά του κ. Καλλίτση ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και η αγωγή αυτή έχει απορριφθεί καθ’ολοκληρία.

Η κ. Χριστοπούλου έκανε αγωγή, πρότεινε κάποιους μάρτυρες. Οι εν όγω μάρτυρες έχουν παραπεμφθεί για ψευδορκία και η κ. Χριστοπούλου ως ηθικός αυτουργός. Η έφεση εκδικάστηκε και περιμένουμε την απόφαση», δήλωσε ο κ. Αγαπηνός.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed