Η Kendall Jenner κατηγορεί τον Scott Disick για θυματοποίηση του εαυτού του

«Κάνει όλους τους άλλους να φαίνονται κακοί, κι εμένα μαζί»

Το νέο ριάλιτι της οικογένειας Kardashian-Jenner έρχεται να καλύψει το κενό ενός χρόνου απουσίας, σχετικά με τις σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί μεταξύ των συμμετεχόντων, ειδικά τώρα που οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Ο αρραβώνας της Kourtney Kardashian, φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, Scott Disick, ο οποίος στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι τσακώθηκε με την Kendall, επί του θέματος.

Όπως όλα δείχνουν ο καβγάς που έγινε μπροστά στην Kris Jenner πυροδότησε το νεαρό μοντέλο που ξέσπασε κυριολεκτικά για τη συμπεριφορά του Disick, ο οποίος διαρκώς παραπονιέται ότι από τη στιγμή που η Kourtney προχωρά τη ζωή της, αυτός θα μείνει εκτός της οικογένειας.

Με τη μητέρα της οικογένειας να κρατά τις ισορροπίες, λέγοντας ότι θέλει όλοι να είναι καλά μεταξύ τους, η Kendall Jenner απευθύνθηκε στις αδερφές της λέγοντας πως «Ο Scott λέει “Τι συμβαίνει για την Ημέρα των Ευχαριστιών; Προφανώς, δεν είμαι καλεσμένος” και αμέσως γίνεται εχθρικός».

Συνεχίζει την περιγραφή της μάλιστα λέγοντας: «Μιλάει μέσα από εμένα όλη την ώρα και λέω “δεν το κάνω αυτό”. Έχω κάνει αρκετές τοξικές σχέσεις, δεν αντέχω άλλο» ενώ αναφέρει ότι το ζήτημα πρέπει να λυθεί ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Το γνωστό μοντέλο δεν παρέλειψε να αφήσει μερικές αιχμές σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά που δείχνει ο Disick προς όλα τα μέλη της οικογένειας λέγοντας πως διαρκώς κάνει τον εαυτό του να φαίνεται καλός και τους άλλους κακούς. «Θυματοποιούσε τον εαυτό του και κάνει όλους τους άλλους κακούς, συμπεριλαμβανομένης εμένα». Παρούσα στη συζήτηση ήταν και η Kourtney Kardashian, η οποία όμως μιλούσε στο τηλέφωνο, με το λόγο να παίρνει η αδερφή της Khloe και να επισημαίνει «Σας το είπα πριν από εβδομάδες! Πιστεύουμε ότι πρέπει να μιλήσετε με τον Scott και να θέσετε κάποια πραγματικά όρια γιατί όλοι οι άλλοι είναι στη μέση». Ως απάντηση, η Kourtney είπε πως «Δε θέλω παρά το καλύτερο για εκείνον από τότε που χωρίσαμε».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά και καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Disick είχε απατήσει αρκετές φορές την Kardashian ενώ είχε αντιμετωπίσει και πρόβλημα με το αλκοόλ, με αποτέλεσμα τους συχνούς καβγάδες τους. Η Kardashian μάλιστα είχε τονίσει πως αν δεν έλυνε αυτό το πρόβλημα δε θα τον ξαναδεχόταν στο σπίτι με τα μικρά παιδιά, ενώ μετά το χωρισμό τους ο Disick είχε συνάψει σχέσεις με εικοσάχρονες κοπέλες. Στην πρεμιέρα του The Kardashians, ο Disick είχε πει στην Khloe σχετικά με τη σχέση των Kourtney και Travis Barker «Νιώθω σαν να έχω βγει πλέον, από την οικογένεια. Σαν να με άφησαν απ’ έξω και αυτό είναι επώδυνο, ειδικότερα αν δεν έχεις άλλη οικογένεια να πας»

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed