Κατρίνα Τσάνταλη-Ανδρέας Βούλγαρης: Το νησί που επέλεξαν για τριήμερο και το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί τους

Μαζί με τον Πέτρο Πυλαρινό και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στην υπέροχη Λευκάδα που τυγχάνει να είναι ο τόπος καταγωγής του πρώην συντρόφου της, Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Κατρίνα Τσάνταλη με τον Ανδρέα Βούλγαρη των Alcatrash είναι το αγαπημένο μας ερωτευμένο ζευγάρι της πόλης! Το τριήμερο δε θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο για τους δύο κι έτσι μαζί με τον Πέτρο Πυλαρινό και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξαν τη Λευκάδα για μια μίνι απόδραση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή επιχειρηματίας και επιτυχημένη συγγραφέας επισκέπτεται το νησί, υποθέτουμε… άλλωστε στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που λατρεύει τον τόπο καταγωγής του και δε χάνει ευκαιρία να τον επισκεφτεί.

Τα 2 ερωτευμένα ζευγάρια μοιράστηκαν διάφορα στιγμιότυπα από την παραμονή της στη Λευκάδα και μερικά από αυτά θα τα δεις παρακάτω:

Φωτογραφία του Ανδρέα Βούλγαρη που μοιράστηκε η συγγραφέας στο Instagram.

Στην ίδια παραλία, Πόρτο Κατσίκι, η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τον Πέτρο Πυλαρινό.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed