Κάτια Ζυγούλη: «Ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς… Δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι»

«Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά»

Η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και μίλησε για τη σχέση της με το Σάκη Ρουβά, τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει στο γάμο τους αλλά και τη μητρότητα. Η ίδια τονίζει μάλιστα πως «Δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι».

Το δημοφιλές μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί ενεργά και με την τηλεόραση, είπε αρχικά ότι η σχέση της με το Ρουβά δε συνιστά μια τέλεια εικόνα που θεωρεί ο κόσμος ότι έχουν, αλλά και οι δύο δουλεύουν αρκετά για να είναι μαζί. «Νιώθω ότι ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και μας το δίνω. Δεν είναι όμως έτσι, δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι. Εννοείται ότι υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες αλλά όλα σε φυσιολογικά πράγματα. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις, γιατί όλα αντιμετωπίζονται».

Προσέθεσε επίσης πως τόσο ι ίδια όσο και ο τραγουδιστής προσπαθούν να εστιάζουν σε όσα τους ενώνουν και όχι στα λίγα στοιχεία που μπορεί να εκνευρίζουν τον άλλο. Χαρακτηριστικά, η Ζυγούλη επεσήμανε για τις σχέσεις ότι «Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου. Αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί».

Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά της και το πώς τη βοηθούν να αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα, με αποτέλεσμα να συνδέεται πιο έντονα μαζί τους. «Ανά περιόδους τα παιδιά παίρνουν σειρά στο να με βοηθήσουν να δουλέψω τα δικά μου θέματα. Και όταν κάνω τη δουλειά που χρειάζεται,  το παιδί απελευθερώνεται από την αποστολή του να μου το φωτίσει. Και σειρά παίρνει το επόμενο για να μου δείξει ένα άλλο πρόβλημα με αυτό τον τρόπο συνδέομαι κάθε εποχή και με ένα παιδί» είπε η Ζυγούλη.

Επιπλέον, δήλωσε στο περιοδικό πως δεν είχε φανταστεί τον εαυτό της σε μία πολυμελή οικογένεια, διότι φανταζόταν το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που θα έφερε και δε γνώριζε αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. «Ο λόγος ήτανε ότι μπορούσα να αντιληφθώ τόσο έντονα το κομμάτι της ευθύνης και δεν ήξερα ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω. Σκέφτομαι συνέχεια αν είμαι αρκετά καλή μάνα αλλά μετά λέω -και είναι πολύ σημαντικό να το λέμε- ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Χρειάζεται να λέμε κι ένα μπράβο στον εαυτό μας».

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε και για το πώς αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς εκτός από πατέρας τους είναι και ένας πολύ διάσημος άνθρωπος στην Ελλάδα. «Τα παιδιά περνάνε τρεις φάσεις, όταν είναι πολύ μικρά εκνευρίζονται, μετά κολακεύονται και τέλος περνάνε τη φάση ότι “δεν θέλω γιατί εγώ είμαι εγώ και είμαι μόνο η κόρη ή ο γιος του Σάκη”. Όταν είσαι νέος το κυνηγάς μετά από λίγο βλέπεις ότι αναγνωσιμότητα έχει πλάκα για την εποχή που την χρειάζεσαι αλλά είναι δελεαστική για την εποχή της νιότης και της φιλαρέσκειας. Και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να κοιμηθείς το βράδυ είμαι γεμάτη» δήλωσε το μοντέλο.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed