Κάτια Ζυγούλη: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM αλλά ευτυχώς δεν με πήραν»

«Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές και δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς»

Η Κάτια Ζυγούλη είχε κάνει δοκιμαστικό για το GNTM και το μάθαμε τώρα καθώς έκανε ένα νέο video στο YouTube account της όπου ρωτήθηκε αν θα ήθελε να είχε λάβει μέρος στην κριτική επιτροπή του reality μοντέλων.

Εκεί ήρθε η απάντηση: «Είχα πρόταση από το GNTM και μπήκα στην διαδικασία να κάνω το δοκιμαστικό, το οποίο όμως δεν πήρα, να το πούμε και αυτό. Έκανα τον σταυρό μου που δεν το πήρα γιατί συνειδητοποίησα πως θα έμπαινα σε μια διαδικασία εγώ να κρίνω κάτι κορίτσια πολύ νέα, πολύ αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια. Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές και δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς. Κρίνω πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποβάλω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να το κάνω σε άλλους. Είχα κάτσει στην θέση του κριτή και ήμουν “καταλαβαίνω πως νιώθεις, ίσως θα σε βοηθούσε”».

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed