Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση του ΟΚ στους «χαρακτηρισμούς» της

Ο Νίκος Γεωργιάδης εξηγεί ακριβώς πως έγιναν όλα

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους του περιοδικού ΟΚ αλλά αυτό είναι κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Epsilon, λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί τη δυσαρέσκειά της με τους Instagram followers της. Ουσιαστικά, διαφώνησε έντονα με τον τίτλο του εξωφύλλου που προκύπτει, ωστόσο, από τα δικά της λεγόμενα στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.

Αφού η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραγικό» τον τίτλο και είπε «κρίμα» για τη δουλειά των δημοσιογράφων, o διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ», Νίκος Γεωργιάδης, απάντησε με το παρακάτω κείμενο:

«Σε μία δύσκολη περίοδο για όλον τον πλανήτη με πολεμοχαρείς προέδρους Κρατών που εξαπολύουν με σοκαριστική άνεση πυραύλους και απειλές για παγκόσμιους πολέμους, φυσικές καταστροφές με εκατοντάδες θύματα, σε μία χώρα που παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία, φαίνεται έως και ανόητο να στενοχωριέσαι με πράγματα που φαίνονται (και είναι) τουλάχιστον ασήμαντα. Ο λόγος που καλούμαι σήμερα να πάρω θέση από εδώ ως διευθυντής του ΟΚ! είναι ότι αισθάνθηκα να θίγεται η ομάδα που θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου. Το περιοδικό αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης του κοινού (και) λόγω της αξιοπιστίας του δεν θα είχε ποτέ λόγο να αλλοιώσει τα λόγια ενός ανθρώπου για να αυξήσει τις πωλήσεις του. Η -εξαιρετική- συνέντευξη της Ναταλίας Αργυράκη είχε σταλεί με e- mail στην Κατερίνα Καινούργιου προτού τυπωθεί ώστε να κάνει όποια αλλαγή επιθυμούσε» γράφει αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.