Η Kate Middleton φαίνεται να «ανατριχιάζει» όταν ακούει το όνομα της Meghan Markle. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το νέο βιβλίο του συγγραφέα και δημοσιογράφου Omid Scobie για τη βασιλική οικογένεια, «Endgame».

Ο συγγραφέας την περιγράφει ως «ψυχρή» πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο τελευταίο βιβλίο του ενώ όπως λέει ο συγγραφέας υπήρξε «σχεδόν μηδενική άμεση επικοινωνία, μεταξύ τους από τα τέλη 2019». Αυτό σημαίνει ότι δεν μιλούσαν πραγματικά ούτε καν πριν ο Harry και η Meghan εγκαταλείψουν επίσημα τη Βρετανία το 2020.

Αν οι Σάσεξ επιθυμούν να συμφιλιωθούν με τη βασιλική οικογένεια, τότε αυτό το βιβλίο σίγουρα δεν θα βοηθήσει τα πράγματα, δήλωσε πηγή του παλατιού στο Page Six. Όπως πρόσθεσε: «Ο Harry και η Meghan υποτίθεται ότι βρίσκονται σε περιοδεία συμφιλίωσης».

O Scobie υποστηρίζει ότι για τη Middleton, ωστόσο, δεν υπάρχει επιστροφή. Ιδίως μετά την κατάρρευση της σχέσης με τον Harry και τη Markle. “Ήταν κοντά στον Harry και πάντα θα αναπολεί με αγάπη εκείνες τις στιγμές… και τη σχέση που είχε αυτός με τα παιδιά της… Αλλά για εκείνη δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτεί ποτέ μετά τις συνεντεύξεις τους“, υποστηρίζει στο βιβλίο πηγή που γνωρίζει την οικογένεια. Μάλιστα ο ίδιος αποκαλύπτει πως η Markle του τηλεφώνησε στο κινητό του από το πουθενά όταν τον παρενοχλούσαν διαδικτυακά το 2019. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.