Καρέζη-Καζάκος: Σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι τους

Αυτή ήταν η μοναδική φωτογράφηση της οικογένειας στο σπίτι τους

Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος λατρεύτηκαν από τον κόσμο όπως η Αλίκη με τον Δημήτρη. Μαζί δημιούργησαν σπουδαίες ταινίες, θεατρικές επιτυχίες και αφοσιώθηκαν στην οικογένειά τους, ξεπερνώντας τα εμπόδια της πολυτάραχης ζωής τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1967, στον Ισθμό της Κορίνθου, την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της ταινίας «Κονσέρτο για πολυβόλα». Στα 34 της η Τζένη ήταν η μεγάλη σταρ του ελληνικού σινεμά και ο Κώστας στα 31 του ήταν ένας ηθοποιός που έκανε τα πρώτα του βήματα στην μεγάλη οθόνη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Ο Κώστας Καζάκος θα πει αργότερα σε συνέντευξη του: «Ήταν Δευτέρα θυμάμαι. Μου είχαν πει να πάω στα Ίσθμια για το γύρισμα. Έπαιζα στην ταινία έναν λοχαγό. Είχα βάλει, λοιπόν τη στολή μου από το στούντιο του Φίνου και πήγα ντυμένος. Εκεί ήταν η Τζένη με τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο. Περιμέναμε να περάσει ένα πλοίο για να γυρίσουμε τη σκηνή. Καθίσαμε κάτω από μια ελιά και αρχίσαμε να παίζουμε τάβλι. Ήταν μανιακή ταβλαδόρισσα η Τζένη. Τελικά, ήταν μια παρτίδα τάβλι που κράτησε 26 χρόνια».

Παντρεύτηκαν μετά από έναν χρόνο και το 1969 απέκτησαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο. Το 1975 το περιοδικό «Μανίνα» ζήτησε από το ζευγάρι να ανοίξει το σπίτι τους στα Ιλίσια και εκείνοι δέχτηκαν για πρώτη και τελευταία φορά.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.