Στο στόχαστρο των Μέσων έχει βρεθεί ο Kanye West τους τελευταίους μήνες, έπειτα από τις αντισημιτικές δηλώσεις που είχε κάνει, ενώ τώρα φαίνεται πως η νομική του ομάδα προσπαθεί απεγνωσμένα να παραιτηθεί αλλά ο τραγουδιστής έχει διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ, η νομική ομάδα του ράπερ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να μην εκπροσωπεί πια τον Ye, όπως έχει κάνει το όνομά του ο ράπερ, αλλά ο ίδιος έχει απενεργοποιήσει τον τηλεφωνικό αριθμό με τον οποίο επικοινωνούσαν. Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί από πλευράς του δικηγορικού γραφείου, Greenberg Traurig, LLP, υπάρχει ο ισχυρισμός για “διακοπή επικοινωνίας” μεταξύ των δύο πλευρών, λόγω του West.

Αυτή η συμπεριφορά του τραγουδιστή και σχεδιαστή φαίνεται πως δεν αφήνει άλλη επιλογή στο δικηγορικό γραφείο, από το να δημοσιεύσει την απόφαση παραίτησης και απομάκρυνσης από τον Ye, σε δύο εφημερίδες. Αυτό θα μπορέσει να συμβεί μετά από έγκριση του δικαστή, ώστε να μην υπάρξει αμφιβολία ότι ο West δε θα εκπροσωπείται πλέον από την ίδια νομική ομάδα. Σύμφωνα με το TMZ, η δικηγορική εταιρεία γνωρίζει πως η δημοσίευση «θα προσελκύσει πιθανότατα σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα την ευρύτερη δημοσίευση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο τραγουδιστής, μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου με την Kim Kardashian, παντρεύτηκε την αρχιτεκτονική σχεδιάστρια της Yeezy, Bianca Censori, αν και το TMZ επισημαίνει πως δε φαίνεται να έχουν καταθέσει πιστοποιητικό γάμου για να τον κάνουν νόμιμο.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου