Καίτη Γκραμμά: «Μέχρι τα 15 μου ένιωθα μία εγκλωβισμένη κοπέλα σε ένα σώμα που μου προκαλούσε μίσος και δυσφορία»

«Ερχόμαστε αντιμέτωπα με ύβρεις, χλευασμούς και αποδοκιμασίες. Όλα είναι δύσκολα για ένα άτομο που ανήκει σε αυτή την κοινότητα»

Η Καίτη Γκραμμά ξεχωρίζει στις διεθνείς πασαρέλες, με την ίδια να δηλώνει πως είναι ευγνώμων για την πορεία της, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε υποστήριξη στα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στον σάλο που είχε προκαλέσει η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Αυτή η προβολή της πραγματικότητας είναι ότι βιώνουμε τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Δεν έπρεπε να βγει η διαφήμιση αυτή για να δεχτώ όλη αυτή την κατάσταση. Όλα τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα από τη στιγμή που κάνουμε coming out ερχόμαστε αντιμέτωπα με ύβρεις, χλευασμούς και αποδοκιμασίες. Όλα είναι δύσκολα για ένα άτομο που ανήκει σε αυτή την κοινότητα».

Όπως είπε η ίδια, μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον και έπρεπε να φτάσει 15 χρονών για να μάθει τι είναι τρανς άτομο και τι είναι η φυλομετάβαση: «Μέχρι τα 15 μου ένιωθα μία εγκλωβισμένη κοπέλα σε ένα σώμα που μόνο μίσος και δυσφορία μου προκαλούσε». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed