Και πάλι στις δικαστικές αίθουσες ο Johnny Depp: Κατηγορείται οτι επιτέθηκε σε μέλος της παραγωγής μιας ταινίας του

«Η μέθη και η γενικότερη ιδιοσυγκρασία του Johnny δημιούργησαν ένα κλίμα εχθρικό και ένα ανασφαλές περιβάλλον» ισχυρίζεται ο μηνυτής του ηθοποιού

Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι θα βρεθεί στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος ο Johhny Depp, ενώ στο πλευρό του θα έχει και πάλι ως συνήγορο την Camilla Vasquez, τη γυναίκα που του χάρισε τη νίκη στη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard. Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε ένα μέλος του συνεργείου της ταινίας «City of Lies» του 2017.

Το δικαστήριο θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου και αφορά την αγωγή του Gregg Brooks προς τον ηθοποιό για τον ξυλοδαρμό του στα πλευρά, έξω από ένα ξενοδοχείο στο Los Angeles. Σύμφωνα με την κατάθεση του Brooks στην αστυνομία, εκείνη την περίοδο, ο σκηνοθέτης της ταινίας του είχε αναθέσει να ανακοινώσει στον Depp μία προσωρινή διακοπή των γυρισμάτων για το «City of Lies» και τότε ο ηθοποιός έγινε έξαλλος. Άρχισε να φωνάζει «δεν έχει το δικαίωμα να μου λες εσύ τι να κάνω» και τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Brooks είχε δηλώσει πως ή τότε κατάσταση του Johnny Depp προκαλούσε αρκετά προβλήματα στην παραγωγή της ταινίας. «Η μέθη και η γενικότερη ιδιοσυγκρασία του Johnny δημιούργησαν ένα κλίμα εχθρικό και ένα ανασφαλές περιβάλλον» είχε δηλώσει ο Gregg Brooks ενώ η Daily Mail αναφέρει πως η παραγωγή απέλυσε τον ίδιο, όταν αρνήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο που αποποιούνταν του δικαιώματός του να καταθέσει μήνυση στον ηθοποιό.

Η αγωγή που έχει καταθέσει, εκτός από τον Johnny Depp αφορά και τον σκηνοθέτη και την εταιρία παραγωγής της ταινίας, διότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπέστη ταπείνωση, σωματικό και ψυχικό πόνο. Από τη μεριά του βέβαια ο Depp υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και πως ο μηνυτής του τον προκαλούσε.

Η μάχη αναμένεται να δοθεί και πάλι στις δικαστικές αίθουσες, με την Camilla Vasquez να έχει συμπληρωματική βοήθεια από το δικηγόρο Randall Smith, για να υπερασπιστούν τον Depp.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed