Στη δημοφιλή ταινία “The Amazing Spider-Man”, του 2012 θα πρωταγωνιστούσε ο Joe Jonas, καθώς αποκάλυψε ότι πέρασε από οντισιόν για το ρόλο του Spider-Man, που τελικά δόθηκε στον ηθοποιό Andrew Garfield.

Μιλώντας στο εβδομαδιαίο podcast “Just for Variety”, ο τραγουδιστής και ηθοποιός αναφέρθηκε στην οντισιόν του λέγοντας: «Θυμάμαι πριν από χρόνια ήμουν έτοιμος για τον Spider-Man, και ήμουν τόσο, τόσο ενθουσιασμένος και ήταν η χρονιά που το πήρε ο Andrew Garfield». Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως η διανομή των ρόλων έγινε σωστά αφού είπε πως «Προφανώς, ήταν ο σωστός» αναφερόμενος στον Garfield.

Συνεχίζοντας να μιλά για το συγκεκριμένο θέμα, ο Jonas επεσήμανε πως θεωρούσε ότι είναι «ένα μέσο» καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας, Marc Webb, συνήθιζε να παράγει μουσικά βίντεο. «Αλλά ξέρετε τι; Λατρεύω τη διαδικασία της οντισιόν και να βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω και να πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου» είπε ο τραγουδιστής. Επιπλέον απάντησε στο αν φόρεσε ποτέ τη στολή του Spider-Man για χάρη της οντισιόν, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δε συνέβη. «Όχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι είχα ένα που θα δοκίμαζα περιστασιακά εκείνη την εποχή».

Για την ιστορία, στην ταινία “The Amazing Spider-Man” πρωταγωνίστησε ο Garfield με την Emma Stone, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της ταινίας με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές. Ο Andrew Garfield επέστρεψε κινηματογραφικά ως ο δημοφιλής σούπερ ήρωας στην ταινία “Spider-Man: No Way Home”, μαζί με τους Tobey Maguire και Tom Holland, που επίσης υποδύθηκαν τον Spider-Man.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου