Ο Jim Carrey ανακοίνωσε οτι αποσύρεται από την υποκριτική

«Έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι “αρκετός”»

Αν και αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένος και δημοφιλής κωμικούς ηθοποιούς, ο Jim Carrey ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι σκέφτεται σοβαρά την απόσυρσή του από την υποκριτική.

Μιλώντας στο Access Hollywood σχετικά με τη συμμετοχή του στην ταινία Sonic the Hedgehog 2, στην οποία υποδύεται τον Dr Robotnik, ο αγαπητός ηθοποιός δήλωσε πως αυτή θα είναι πιθανόν η τελευταία του ταινία. «Λοιπόν, αποσύρομαι. Ναι, μάλλον. Είμαι αρκετά σοβαρός (για αυτήν την απόφαση)». Ο ίδιος βέβαια διευκρίνισε πως η μόνη περίπτωση να επιστρέψει στα κινηματογραφικά πλατό είναι αν το σενάριο για μια ταινία είναι ξεχωριστό και αξίζει να το δουν οι θεατές.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «Αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό να το δουν οι άνθρωποι, μπορεί να συνεχίσω σε αυτόν το δρόμο, αλλά θα κάνω ένα διάλειμμα».

Ο Carrey είχε κάνει και στο παρελθόν αρκετά διαλείμματα στην καριέρα του με το τελευταίο να διαρκεί από το 2016 μέχρι το 2020 που συμμετείχε στην πρώτη ταινία Sonic the Hedgehog.

Σχετικά με την απόφασή του για να αποσυρθεί από την υποκριτική, ο κωμικός συνέχισε λέγοντας «Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω σε έναν καμβά και αγαπώ πραγματικά την πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι –και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ άλλο διάσημο να λέει όσο υπάρχει ο χρόνος– Έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι “αρκετός”».

Έπειτα και από αυτές τις δηλώσεις, φαίνεται πως θα κάνουμε αρκετό καιρό να ξαναδούμε τον ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως «Η Μάσκα» και «Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων».

Η άβολη συνέντευξη του Jim Carrey

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed