Από όλα τα ρούχα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο And Just Like That, αυτό ήταν ένα που πραγματικά μας κέντρισε το ενδιαφέρον και μας έκανε να αναρωτηθούμε πως προέκυψε αυτή τη στυλιστική «ιδέα».

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, είδαμε την Carrie Bradshaw με μαντήλι στα μαλλιά, φορεμένο τύπου babushka, και γάντια από λάτεξ μήκους μέχρι τον αγκώνα. Μέσα σε όλα αυτά και ένα τσιγάρο στο χέρι. Μπορεί τελικά να το προσπεράσαμε σαν ένα granny approved look, όμως το story πίσω από αυτό το look ξετυλίγεται στο 8ο επεισόδιο.

Μόλις η καλή της φίλη, Shema, πήγε να ανάψει ένα τσιγάρο στο σπίτι της, η Carrie την απέτρεψε λέγοντας της: «Έχω no smoking κανόνα στο σπίτι μου κι αυτό γιατί μια φορά που άναψα να καπνίσω ένα τσιγάρο εδώ μέσα μύρισαν όλα. Από τότε επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει τσιγάρο μαζί με μια βόλτα το τετράγωνο φορώντας 3 μαντήλια στο κεφάλι και latex γάντια κουζίνας. Δεν αντέχω την μυρωδιά του τσιγάρου στα δάχτυλα μου».

Το μυστήριο, λοιπόν, λύνεται και αποκαλύπτει μια ακόμα πτυχή της Carrie Bradshaw, εκείνη που παλεύει να κόψει τον μεγαλύτερο της εθισμό. Φυσικά, αυτό μεταφράζεται και στο στιλιστικό κομμάτι.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.