Η Ιωάννα Τούνη στην πιο αφιλτράριστη στιγμή της: Δείχνει πώς είναι το σώμα της λίγες ώρες μετά τη γέννα

«Κανένα σώμα δεν είναι τέλειο μετά τον τοκετό. Ας πούμε λίγο την αλήθεια… Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ, ούτε να πάω τουαλέτα, είχα καθετήρα. Δεν είναι πολύ ινσταγκραμικό αλλά είναι αυτό που συμβαίνει»

Η Ιωάννα Τούνη βιώνει τις πρώτες ώρες στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, με τον γιο της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μέσα από τα stories της, μάλιστα, θέλησε να δείξει την αλήθεια και να μιλήσει για τις δυσκολίες της καισαρικής αλλά και το σώμα της γυναίκας μετά το θαύμα της γέννησης.

«Πάμε να δούμε λίγο την αλήθεια… Θα σου πουν ότι με το που γεννήσεις χάνεις μαγικά όλα τα κιλά και το σώμα γίνεται όπως πριν. Όχι, δεν γίνεται. Προφανώς έχω χάσει κάποια κιλά, έχουν φύγει και τα υγρά, ο πλακούντας και όλα αυτά αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια. Θέλει χρόνο, θέλει προσπάθεια, θα θέλει και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες, έβαζα και κρεμούλες, η γραμμή αυτή στην κοιλιά παραμένει, δεν ξέρω αν φεύγει τελείως, ποτέ. Πιο κάτω, έχω και την τομή της καισαρικής η οποία με τραβάει και με πονάει πολύ. τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ, ούτε να πάω τουαλέτα, είχα καθετήρα. Δεν είναι πολύ ινσταγκραμικό αλλά είναι αυτό που συμβαίνει.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed