Ιωάννα Τούνη: Πόσα κιλά έχει χάσει 12 μέρες μετά τον τοκετό;

Ψάχνει ώρα να κοιμηθεί γιατί δεν την αφήνει ο μπέμπης

Μόλις 12 μέρες μετά τον τοκετό η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της και αποκαλύπτει τα κιλά που έχει χάσει μέχρι τώρα.

Όπως λέει και η ίδια είναι ακόμα πρησμένη, αλλά υπάρχει σημαντική πρόοδος, αν και δεν έχει ξεκινήσει διατροφή: «Έχει περίπου 12 μέρες που έχω γεννήσει. Ήμουν 62 κιλά πριν. Έφτασα τα 78 -79 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα είμαι στα 70 κιλά».

Στη συνέχεια η influencer αναφέρει: «Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κάνω διατροφή γιατί δεν έχω προλάβει. Θα ξεκινήσω όμως. Αυτό που έχω προλάβει και κάνω είναι να βάζω φουλ κρέμες και προσπαθούμε μέχρι το μεσημέρι να ξαναγίνει η μέση αυτή μεσούλα. Εντάξει, σε καλό δρόμο είμαστε, αλλά έχουμε…».

Η influencer και επιχειρηματίας έχει μοιραστεί όλο το ταξίδι της εγκυμοσύνης με τους followers της όπως και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό. «Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό. Ήταν όλα καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά, αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: “μπαίνεις για χειρουργείο τώρα”».

Τις προηγούμενες ημέρες μίλησε για τον θηλασμό και τη λοχεία ενώ δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο από το ταξίδι της εγκυμοσύνης της. Σε αυτό τη βλέπουμε να ποζάρει στον φακό με φουσκωμένη κοιλιά καθ’όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών ενώ στο τέλος τη βλέπουμε αγκαλιά με τον γιο της.


 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed