Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί

«Έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα…»

Σε μία αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί προχώρησε η Ιωάννα Τούνη, μέσω του Instagram της, επισημαίνοντας ότι είναι αποτέλεσμα των δυσκολιών που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας δε δίστασε μάλιστα να δείξει και φωτογραφίες από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μέσα από τα stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μια σειρά από βίντεο για τις πανελλήνιες και το πώς πρέπει να οργανωθούν τα παιδιά για να απολαύσουν στη συνέχεια τη ζωή που θέλουν, ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, και στάθηκε αφορμή να αποκαλύψει ότι πάσχει από τριχοφάγο. Η Θεσσαλονικιά influencer απάντησε στα μηνύματα που αποκαλούν τη ζωή της «τέλεια» λέγοντας πως δεν πρέπει να συγκρίνουμε τη ζωή μας με των άλλων γιατί δεν ξέρουμε τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.

«Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω φώτοσοπ στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα…» έγραψε σε ένα από τα βίντεό της η Ιωάννα Τούνη και συνέχισε προσθέτοντας εικόνες από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Σε αυτές δείχνει το κεφάλι της και κάποιες τούφες μαλλιών που της έχουν πέσει.

«Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι, σε κανενός άλλου. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο, όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε σας ημέρα, πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Ο καθένας τραβάει τα θέματά του» τόνισε και αποκάλυψε ότι πάσχει από τριχοφάγο ή γυροειδής αλωπεκία όπως είναι η επιστημονική ορολογία για το αυτοάνοσο νόσημα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed