Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στις φήμες

Χώρισαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Το Σαββατοκύριακο ξεχωριστά και οι καλοθελητές

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να γιόρτασαν πρόσφατα τον ένα χρόνο σχέση τους, πηγαίνοντας ένα σύντομο ταξίδι στη Σαντορίνη, ωστόσο τις τελευταίες μέρες οι φήμες για το χωρισμό τους άρχισαν να φουντώνουν. Αφορμή στάθηκαν οι χωριστές διακοπές που έκαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τη γνωστή influencer να δίνει την απάντησή της μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε να περάσει το τριήμερο και την αργία με τους φίλους του κάνοντας κάμπινγκ ενώ η Ιωάννα Τούνη πήγε με την παρέα της στη Μύκονο. Και οι δύο ανέβασαν story από τις στιγμές που πέρασαν στο ρεπό τους, με την Τούνη να αποχαιρετά το νησί των ανέμων ανεβάζοντας τη δική της απάντηση στις φήμες χωρισμού.

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος» έγραψε η influencer και επιχειρηματίας συνοδεύοντας το Instagram story της με ένα emoji εμετού.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed