Ιωάννα Τούνη: Η αδιάκριτη ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της που την εκνεύρισε

«Ήθελε πολλή σκέψη και καθόλου κακία η ερώτησή σου»

Η είδηση εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη είναι ένα από τα χαρμόσυνα νέα των ημερών, με την ίδια να μοιράζεται την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της μέσα από ένα συγκινητικό post στο Instagram. Η οικειότητα που έχει δημιουργήσει όμως με τη διαδικτυακή της παρέα φαίνεται πως προκάλεσε τον εκνευρισμό της Instagramer και επιχειρηματία, αφού κλήθηκε να διευκρινίσει οτι ο πατέρας του παιδιού της είναι η Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το γεγονός ότι η Τούνη δεν ανέφερε το όνομα του Αλεξάνδρου στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, προβλημάτισε κάποιους από τους ακολούθους της, ειδικά έπειτα από τα unfollow στο Instagram, ανάμεσά τους. Η ίδια θεώρησε ότι δεν ήταν απαραίτητο να τονίσει ότι πατέρας του παιδιού της είναι το γνωστό μοντέλο, αφού οι δυο τους είναι μαζί για πάνω από ένα χρόνο. Ωστόσο η ερώτηση «Ποιος είναι ο πατέρας» σε ένα story της, πυροδότησε τον εκνευρισμό της.

«Εσύ ποιος λες;», είπε απάντησε αρχικά η Ιωάννα Τούνη με τον χρήστη της πλατφόρμας να της απαντά με ερώτηση «Ο Δημήτρης;». Τότε η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας έδειξε την ενόχλησή της γράφοντας «Συγχαρητήρια! Ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση. Και σίγουρα ήθελε πολλή σκέψη και καθόλου κακία η ερώτησή σου». Επιπλέον, ως μέρος της απάντησής της η Τούνη σχολίασε: «Έχουμε και άλλους έξυπνους εδώ; Ή τελειώσαμε για σήμερα;».

Μέσα από την ίδια πλατφόρμα και απαντώντας σε ένα άλλο ερώτημα σχετικά με την εγκυμοσύνη της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Στην τριπλή ερώτηση «Πώς είναι να είσαι έγκυος; Πως νιώθεις; Είναι ωραία εμπειρία;», η ίδια απάντησε με μια σειρά από emojis φανερώνοντας ότι έχει ναυτίες, κούραση και συχνά εκνευρισμό ή στεναχώρια αλλά έγραψε και μερικά λόγια για τη μέχρι τώρα εμπειρία της.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύωωωω» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed