Η Ιωάννα Τούνη «αδειάζει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Δεν θα τα βρούμε ποτέ, βγήκε με τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο»

Μετά την αναφορά της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor στην Ιωάννα Τούνη, η ίδια έδωσε μια πολύ απόλυτη και ξεκάθαρη απάντηση και όπως είπε ήταν η τελευταία φορά που αναφερόταν στο συγκεκριμένο άτομο.

Αν και στο παρελθόν ήταν αχώριστες, πλέον και οι δύο πλευρές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τις ενώνει τίποτα. Ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, χωρίς όμως κάποια από τις δύο να έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη φορά όμως ο «χείμαρρος» αλήθειας Ιωάννα Τούνη έδωσε την πληροφορία μέσα από το Instagram της λέγοντας πως δεν θα ξαναείναι ποτέ φίλες καθώς η Βρισηίδα την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Η influencer με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε σε ένα Q & A όταν ένας ακόλουθός της ανέφερε το σκηνικό στο Survivor όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε σε εκείνη και το ταξίδι τους στη Ρώμη εκείνη απάντησε με απόλυτο και έντονο ύφος: «Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι’ αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της για όσους με ρωτάτε, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο. Ευχαριστώ».

Μάλιστα στο ίδιο βίντεο έγραψε: «Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της! Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed