Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ερωτευμένη ξανά!

«Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερή» επεσήμανε για την προσωπική της ζωή

Εδώ και λίγους μήνες φαίνεται πως έχει ερωτευτεί και πάλι η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης, έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον νέο έρωτα της Παλιοσπύρου, φαίνεται πως η ίδια έχει νέο σύντροφο που τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 11 χειρουργεία αποκατάστασης, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media. Σε ένα Q&A που είχε πραγματοποιήσει στο πρφίλ της στο Instagram, όταν ρώτησαν την Παλιοσπύρου πώς είναι η προσωπική της ζωή, η ίδια είχε απαντήσει πως «Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερή, ευχαριστώ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”, ο άντρας που βρίσκεται στη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου τη βοηθά αρκετά στο δρόμο της προς την αποκατάσταση και της συμπαραστέκεται στη δυσκολία που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει. Επισημαίνεται μάλιστα ότι χρειάστηκε αρκετός καιρός μέχρι να τον εμπιστευτεί ώστε να γίνει μέρος της καθημερινότητάς της, ενώ ο ίδιος τη συνοδεύει συχνά στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών, με την Ιωάννα να αποφεύγει να μια δημόσια για εκείνων, ενώ τον γνωρίζουν μόνο η οικογένειά της και κάποιοι στενοί φίλοι. Εξάλλου, όπως έγραψε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Η ευτυχία είναι επιλογή».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed