Οι Instagram φωτογραφίες του Σπύρου Χαριτάτου

Δημοσιογράφος και παρουσιαστής ή λάτρης της φωτογραφίας;

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποτελεί έναν από τους πιο μάχιμους δημοσιογράφους της χώρας, με την εκπομπή του στην ΕΡΤ να έχει ξεχωρίσει την περασμένη σεζόν. Εμείς εστιάζουμε, όμως, στο Instagram account του που παρακολουθούμε καιρό και κάθε φορά ανακαλύπτουμε νέες εικόνες.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει σε posts ή stories φαίνεται πως ο Σπύρος Χαριτάτος αγαπάει τη θάλασσα και ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο μέρος που ονομάζει «καταφύγιο».

Παρακάτω επιλέξαμε ενδεικτικές φωτογραφίες από το προσωπικό account του Σπύρου Χαριτάτου:

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

..κάποτε κρυφά παρατηρούσε απο το μπαλκόνι του αρχοντικού της τα λεβεντόπαιδα που πατούσαν το λιθόστρωτο στην Λήδρας,και έλιωναν για να κερδίσουν ένα βλέμμα δικό της..τα υπεροχα ματια της .. μετα άλλαξαν οι άνθρωποι ,και οι δύσκολοι καιροί.. έφεραν στη θέα της εικόνα σκληρη..το φυλάκιο της διχοτόμησης.. η ψυχή κρατά πόνο αβάσταχτο και τα γαλανά ματια της αρχόντισσας κρύβει η"σιδερένια επέμβαση ". να ξεχνώ ; έν ξιανω! (25.04.17) #picoftheday #picoffaith #nicosia #cy #lidrasstreet #tears #faith #feel_free #people #policy #spirosxaritatos #instaphoto #time #life #hope #moments_collector #moments_of_real_life #ellines #giafka #way_of_thinking_way_you_live

A post shared by Spiros Xaritatos (@spirosxaritatos) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.