Ηλίας Γκότσης: Η ζωή 2 μήνες μετά το Survivor

Η τηλεόραση, οι followers, η οικογένεια και η καταγωγή του

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο μεγάλος νικητής του δεύτερου Survivor που πραγματοποιήθηκε την περασμένη σεζόν στο ΣΚΑΙ. Ο πρώην παίκτης και γυμναστής μίλησε στο People για τη ζωή του μετά τη νίκη.

Αρκετά πρόσωπα από το Survivor μπήκαν στην τηλεόραση αξιοποιώντας τη δημοσιότητα που τους δόθηκε από το Survivor. Εκείνος γιατί όχι; «Ποτέ δεν μου έγινε κάποια επίσημη πρόταση για εκπομπή. Αν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα ήθελα να ταιριάζει με τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό. Είμαι γυμναστής και ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσα να υποστηρίξω. Από την άλλη, όταν έχω ελεύθερο χρόνο, προτιμώ να είμαι έξω παρά στο σπίτι και να βλέπω τηλεόραση. Ακόμα και το Survivor, στον πρώτο κύκλο, το έβλεπα μόνο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων και όχι την ώρα που μεταδιδόταν η διαβίωση των παικτών».

Σκέφτεται τον εαυτό του μπαμπά; «Μου αρέσει πολύ η έννοια της οικογένειας και θα ήθελα να κάνω σχετικά νωρίς παιδιά. Είμαι 29, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν το σκέφτομαι ήδη».

Αν γκουγκλάρεις το όνομα του Ηλία Γκότση βγαίνει δίπλα η λέξη «Αλβανός»: «Είμαι γέννημα θρέμμα Έλληνας. Ο παππούδες μου είναι από την Τρίπολη και οι γονείς μου από την Αθήνα. Διάφορες πληροφορίες μπορεί να γραφτούν στο Διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα, δεν βγήκα ποτέ να διαψεύσω κάτι. Άπαξ και με ρωτάς, είναι κάτι που δεν ισχύει».

Όταν μπήκε στο Survivor είχε 1.000 followers ενώ τώρα ξεπερνά τους 70.000. «Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ιδιαίτερα ενεργός με τα social media. Θέλω να ανεβάζω φωτογραφίες, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να στήνομαι για μια φωτογραφία. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθώ. Παρατηρώ πως οι περισσότεροι άνθρωποι φλερτάρουν πλέον μόνο μέσω των social media. Ύστερα από τη συμμετοχή μου στο Survivor μου στέλνουν πολλά μηνύματα. Είναι όμορφο, επειδή αυτοί οι άνθρωποι με στήριξαν. Από την άλλη, γνωρίζω πως όλο αυτό κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει και δεν δίνω μεγαλύτερη σημασία από όση πρέπει».

Θεσσαλονίκη: 7+1 αξιοθέατα για να επισκεφτείς

Brunch στην Αθήνα: Οι 6 καλύτερες επιλογές

Σεξ και Ζέστη: 3 στάσεις για να μη σκάσεις

Ο Ήλιος σε κάθε ζώδιο: Μάθε τι σημαίνει

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.