Σε καλοκαιρινή περιοδεία βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Harry Styles και τη Κυριακή 19 Ιουνίου έδωσε το παρόν στο Wembley Stadium για να τραγουδήσει στο φανατικό κοινό του. Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο στάδιο ήταν και ένας θαυμαστής του Styles που του ζήτησε βοήθεια για το coming out του.

Κατά τη διάρκεια του σόου της Κυριακής, ο δημοφιλής τραγουδιστής εντόπισε μέσα στο κοινό μία πινακίδα που έγραφε «Από το Ono στο Wembley: Βοήθησέ με να κάνω come out». Τότε ο Harry Styles ανέβασε την πινακίδα στη σκηνή και είπε στον άντρα «Λοιπόν, θα θέλατε οι άνθρωποι του Wembley να σας κάνουν come out» τη στιγμή που το πλήθος που επευφημούσε. Σε βίντεο μάλιστα που κυκλοφόρησε, το πρώην μέλος των One Direction έπιασε εκείνη τη στιγμή μία σημαία Pride και αποφάσισε να βοηθήσει το θαυμαστή του.

«Όταν αυτή η σημαία πάει πάνω από το κεφάλι μου, είσαι επίσημα “έξω,” εντάξει;», είπε ο Styles κρατώντας τη σημαία στο πλάι του. «Νομίζω ότι έτσι λειτουργεί. Όταν αυτή η (σημαία) περνάει πάνω από το κεφάλι μου, είσαι επίσημα γκέι, αγόρι μου», συνέχισε και άρχισε να χορεύει και να προχωρά σε όλη τη σκηνή χωρίς ωστόσο να περνά τη σημαία πάνω από το κεφάλι του.

Ο Ιταλός θαυμαστής του Harry Styles που είχε γράψει την πινακίδα εμφανίστηκε τότε σε μια οθόνη και ο τραγουδιστής του «As It Was» σήκωσε δραματικά τη σημαία πάνω από το κεφάλι του πανευτυχής και ζητωκραύγαζε για τον θαυμαστή του. «Συγχαρητήρια… είσαι ελεύθερος άντρας», είπε ο Styles πριν στείλει ένα φιλί.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου