Αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα αντρικά ονόματα στη μουσική βιομηχανία και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Harry’s House και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, ο Harry Styles μίλησε στον Zane Lowe και στο Apple Music 1 για την πορεία του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους One Direction αλλά και για το πώς τον επηρέασε η πανδημία.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα ως μέλος των One Direction αλλά το 2015, μετά τη διάλυσή τους, βρέθηκε να ακολουθεί σόλο καριέρα. Μιλώντας στον Zane Lowe για την πορεία τους και τη σχέση τους ο Styles τόνισε “Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που είχαμε πάντα ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτή η μονάδα που ένιωθε ότι μπορούσε να κρατάει ο ένας τον άλλον υπό έλεγχο”, μοιράστηκε ο τραγουδιστής. Συνεχίζοντας να μιλά για τη σχέση του με τους Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson και Zayn Malik, ο τραγουδιστής δήλωσε “Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ όλων μας, αν κάναμε κάτι μαζί. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε πραγματικά να αναιρέσετε. Και ξέρετε, είναι μια πολύ βαθιά αγάπη (που έχουμε) ο ένας για τον άλλον, νομίζω.”

Στο εξώφυλλο του Better Homes & Gardens Ιουνίου, ο Styles αναφέρθηκε στα συναισθήματά του σχετικά με την διάλυση των One Direction. «Στο lockdown, άρχισα να επεξεργάζομαι πολλά πράγματα που συνέβησαν όταν ήμουν στο συγκρότημα”, είπε, σημειώνοντας ότι (το lockdown) τον ενθάρρυνε να δώσει πολλά από τον εαυτό του για “να πείσεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν μαζί σου, να σε συμπαθήσουν».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για την πανδημία, ο Styles δήλωσε πως τον βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι απλώς ένας ερμηνευτής. «Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, φοβόμουν πώς ήταν θα η ζωή μου αν δεν ήμουν εδώ πάνω κάνοντας μουσική, σε μια παράσταση, κάνοντας κάτι», είπε. «Και τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με μια στιγμή που δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχεις, δεν έχει σημασία πού ζούσες, δεν έχει σημασία αυτό, δεν έχει σημασία εκείνο. Δεν μπορείς να ταξιδέψεις, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν μπορείς να βγεις έξω από το σπίτι σου».

Ο Styles μοιράστηκε επίσης στον Zane Lowe και στο Apple Music 1 ότι δε θέλει πλέον να ορίζεται αποκλειστικά από την καριέρα του. «Χάνεις τόσα γενέθλια και τέτοια πράγματα. Και τελικά, απλά υποτίθεται ότι δεν μπορείς να είσαι σε πράγματα”, παραδέχτηκε. «Και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που έλεγα: «Ω, θέλω να αφιερώσω ένα δευτερόλεπτο για να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για να εξισορροπήσω λίγο τη ζωή μου». Αυτή η δουλειά δεν είναι τα πάντα για το ποιος είμαι, είναι κάτι που κάνω. Και δε θέλω να με ορίζουν ως άτομο απαραίτητα από αυτό που κάνω συνέχεια».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου