Αν και τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον Justin Bieber, η Hailey Bieber βρίσκεται αρκετά συχνά στο στόχαστρο για το αν διέλυσε τη σχέση του τραγουδιστή με τη Selena Gomez. Η Hailey βρέθηκε καλεσμένη στο podcast “Call Her Daddy” και για πρώτη φορά απαντά στην ερώτηση σχετικά με το πως ξεκίνησε η σχέση της με τον Bieber.

H Alex Cooper ξεκινά τη συζήτηση γύρω από το θέμα τονίζοντας πως ο κόσμος έχει ένα είδος «εμμονής» με τον Justin και τη Selena, και ρωτά ξεκάθαρα την Bieber: «Ήσουν μαζί με τον Justin, ενώ βρισκόταν σε σχέση με εκείνη;».

Το μοντέλο αρχικά φαίνεται πως χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να επεξεργαστεί την απάντησή της και δηλώνει πως «Είναι τόσο τρελό όλο αυτό. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά. Πολύ από το μίσος για το πρόσωπό μου προέρχεται από εικασίες και σχόλια του τύπου ‘Τον έκλεψες’. Αλλά πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Γιατί υπάρχει αλήθεια».

Δίνοντας μία ξεκάθαρη απάντηση, η Hailey Bieber τονίζει: «Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε δεν ήταν σε σχέση. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ανακατεύομαι στις σχέσεις των άλλων. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Είμαι καλύτερη από αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αυτό ούτε με ενδιέφερε ποτέ. Και μπορώ να πω και να τελειώσει εδώ πως δεν υπήρξα ποτέ μαζί του, ενώ βρισκόταν σε άλλη σχέση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Selena Gomez και ο Justin Bieber βρίσκονταν σε σχέση για περίπου 10 χρόνια, έως ότου χώρισαν οριστικά τον Μάρτιο του 2018. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες του τραγουδιστή με την Hailey, γεγονός που πυροδότησε της φήμες πως ο Justin Bieber είχε απατήσει την Gomez μαζί της. Στη συνέχεια της συνέντευξης στο podcast, η Hailey επισημαίνει: «Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να το βλέπουν απ’ έξω, αλλά γνωρίζω πως το να χωρίσουν ήταν η σωστή απόφαση. Ήταν η πιο υγιής και ώριμη πράξη που έκανε (ο Justin)».

https://www.youtube.com/watch?v=qiaJPkysrQY

Παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως η Hailey Bieber είχε υπάρξει μεγάλη φαν του πρώην ζευγαριού, ενώ έχουν κυκλοφορήσει βίντεο στα social media, που την παρουσιάζουν να έχει ένα είδος εμμονής με την Gomez. Εντύπωση, επίσης, προκαλεί το γεγονός ότι επέλεξε να δώσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη και να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση, λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ “My Mind and Me” της Selena Gomez, που θα παρουσιάζει το ταξίδι ζωής της τα τελευταία έξι χρόνια.

@edits_leyends #foryou #haileybieber #selenagomez #justinbieber #obsessed #copy #fypシ #news #goviral #foryoupage ♬ Originalton – Edits_Leyends

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη συνέντευξη της Bieber στο podcast, η Gomez έκανε ένα live βίντεο στο TikTok ζητώντας στους φανς της να συμπεριφέρονται με ευγένεια και να μη χρησιμοποιούν υβριστικούς χαρακτηρισμούς για την Hailey. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός χαρακτήρισε ότι είναι ειρωνικό να στηρίζουν τη σειρά ομορφιάς της Rare Beauty και το Rare Impact Fund της, αλλά αγνοούν το μήνυμά τους. «Δεν είναι δίκαιο γιατί δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε σε κανέναν με αυτό τον τρόπο. Εάν υποστηρίζετε το Rare, δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, αλλά να ξέρετε ότι εκπροσωπείτε επίσης αυτό που σημαίνει» τόνισε.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου