Γρηγόρης Γκουντάρας: «Πουλάω το σπίτι γιατί βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική εταιρία»

«Η δόση είχε πάει στο Θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου»

«Θέλω κι εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί μου λέει η Ναταλί ότι υπάρχουν κάτι τίτλοι “μένουν στο δρόμο, τους ανάγκασαν να πουλήσουν το σπίτι, τους πήραν το σπίτι” κλπ…

Δεν μένουμε στο δρόμο, μένουμε στο σπίτι της Ναταλί στο Λαγονήσι, εδώ και 4,5 χρόνια. Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι. Το έκανα εγώ, επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική εταιρία 15 τηλέφωνα τη μέρα για ένα υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου.

Την ανάρτηση την έκανα κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που, να σημειώσουμε, ότι από την τράπεζα, τουλάχιστον σε εμένα αυτό συνέβη, ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον».

Δες όσα είχε γράψει στο αρχικό post, πριν χρειαστεί να πει τα παραπάνω για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση:

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed