Η πρώτη ερωτική τριλογία της χώρας μας, ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για τη σειρά «Manhattan», της Τατιάνας Τζινιώλη και θα τη βρεις από τις εκδόσεις Πηγή.

Μη σε φοβίζει πως είναι τριλογία, αφού πρόκειται για τρεις ξεχωριστές και αυτοτελείς ιστορίες που μόνο τους κοινό είναι πως διαδραματίζονται στη Νέα Υόρκη. Με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Empire State Building, αλλά και το Central Park, οι ήρωες γνωρίζονται, ερωτεύονται και ξεκινά η ιστορία τους.

Μάθε περισσότερα για την ερωτική τριλογία εδώ.

Αν λατρεύεις τα βιβλία των Christina Lauren, Colleen Hoover, Samantha Young, τότε πρέπει να μπουν στην to read λίστα σου.

Mini interview με τη συγγραφέα

Γιατί επέλεξες τη Νέα Υόρκη; 

Είναι η πόλη που πάντα αγαπούσα και όταν την επισκέφτηκα για πρώτη φορά πριν λίγα χρόνια τη λάτρεψα. Επιπλέον, λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης για μένα σε διάφορους τομείς, οπότε, δε θα μπορούσα να τοποθετήσω αλλού τις ιστορίες.

Οι πρωταγωνιστές, αν και διαφορετικοί σε κάθε ιστορία, έχουν κοινά ως χαρακτήρες;

Είναι όλοι τους παθιασμένοι. Οι άτιμοι! Έχουν ελαττώματα, προτερήματα, πάθη, αδυναμίες, όνειρα. Κανείς τους δε θέλει να συμβιβάζεται σε κανέναν τομέα της ζωής του και είναι και οι έξι τους άνθρωποι που θα ήθελα να κάνω παρέα. Αν και …κατά μία έννοια κάνουμε!

Προσωπικά βιώματα ως συναισθήματα υπάρχουν στα βιβλία σου;

Επειδή είναι πρωτοπρόσωπη η αφήγηση νιώθω πως «μπαίνω» πολύ βαθιά στον χαρακτήρα, οπότε εκεί, δεν έχει χώρο ώστε να επικαλεστώ δικά μου συναισθήματα. Έχω γράψει για θέματα τα οποία μου είναι συναισθηματικά άγνωστα, όπως η διαχείριση πένθους ή οι επιπτώσεις της κακοποίησης σε μία οικογένεια, όμως την ώρα που γράφω δεν είμαι ακριβώς εγώ. Γίνομαι έναν με τον χαρακτήρα και μπορεί να πει κάποιος πως «εγώ τον δημιούργησα», όμως όσοι γράφουν ξέρουν πως δεν είναι έτσι. Οι χαρακτήρες έρχονται μόνοι τους και αν προσπαθήσεις να πιέσεις καταστάσεις ή γεγονότα, τόσο περισσότερο μπλοκάρεις. Έχει τύχει να νιώσω τα ίδια συναισθήματα με κάποιους από τους ήρωες, όμως εκείνη την στιγμή είμαι τελείως αλλού για να το σκεφτώ.

Το ελληνικό κοινό είναι ανοιχτό σε νέους συγγραφείς και στις ιδέες τους;

Τα τελευταία χρονιά νομίζω πως ναι. Με το διαδίκτυο γνωρίζουμε κουλτούρες του εξωτερικού, διαβάζουμε ξένα αναγνώσματα, ανακαλύπτουμε νέα είδη που μας ενδιαφέρουν. Όταν λοιπόν επιχειρούν κάτι τέτοιο και οι Έλληνες συγγραφείς, τότε νομίζω έχουμε την περιέργεια στην αρχή να δούμε «τι έχουν να μας πουν». Υπάρχουν αξιόλογοι νέοι συγγραφείς που καταπιάνονται με είδη που τώρα γνωρίζουν αναγνωστική άνθηση.

Τι σκέφτεσαι ως επόμενο συγγραφικό βήμα;

Θα μείνω πιστή στο είδος μου (γέλια). Φεύγω όμως από Νέα Υόρκη –με βαριά καρδιά- και πηγαίνω σε άλλους τόπους και πολιτείες. Κυριολεκτικά. Καλιφόρνια, Αλαμπάμα και Λονδίνο.

Για να κερδίσεις την τριλογία μπες εδώ και ακολούθησε τα βήματα!