Gisele Bündchen- Tom Brady: Οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους

«Πήραμε αυτήν την απόφαση να δώσουμε τέλος στον γάμο μας μετά από πολλή σκέψη»

Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα στον επί 13 χρόνια γάμο της Gisele Bündchen και του Tom Brady, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Οι φήμες για την κρίση στο γάμο τους κυκλοφορούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και η πρόσληψη δικηγόρων τις είχε εντείνει.

Η επαναφορά του Tom Brady στα γήπεδα, έπειτα από την ανακοίνωση της απόσυρσή του, φαίνεται πως ήταν η στιγμή που ξεκίνησε η κρίση στο γάμο ανάμεσα στον αθλητή και το μοντέλο από τη Βραζιλία. Η Gisele τους τελευταίους μήνες είχε εντοπιστεί χωρίς να φορά τη βέρα της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ELLE είχε τονίσει πως έκανε το καθήκον της ως σύζυγος και τώρα θέλει να εστιάσει και στα δικά της επαγγελματικά όνειρα.

Μέσα στον Οκτώβριο και οι δύο είχαν προσλάβει δικηγόρους διαζυγίων και βάσει των ανακοινώσεων που πραγματοποίησαν τόσο ο Brady όσο και η Bündchen, το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε πριν τις 29 Οκτωβρίου. Το πρώην ζευγάρι έφτασε σε συμφωνία για τα περιουσιακά στοιχεία και την επιμέλεια των παιδιών του, ενώ το νομικό έγγραφο έχει κατατεθεί στο δικαστήριο και προς το παρόν είναι απόρρητο.

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί» ξεκινά να αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο αθλητής. «Νιώθουμε ευλογημένοι που έχουμε αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

Και συνεχίζει την ανακοίνωσή του επισημαίνοντας ότι «Πήραμε αυτήν την απόφαση να δώσουμε τέλος στον γάμο μας μετά από πολλή σκέψη. Αυτό είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως συμβαίνει για τόσους πολλούς ανθρώπους που περνούν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εμείς ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που δεν έχουν γραφτεί».

Σε μία πανομοιότυπη ανακοίνωση του διαζυγίου, η Gisele αναφέρει: «Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Tom και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προταιρετότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν».

Στη συνέχεια επισημαίνει πως «Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Tom πάντα τα καλύτερα. Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Gisele».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed