Ο Γιώργος Λιάνης για την πρώην σύζυγό του: «Όσα ήθελα να πω στη Λιζέτα Νικολάου της τα έγραψα στο “αντίο” στο στεφάνι»

«Ο θάνατός της ήταν άδικος»

«Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου, λόγω της απώλειας της Λιζέτας. Δεν θα πω ποτέ τη Λιζέτα “πρώην” γυναίκα μου, θεωρώ υποτιμητικό για μία γυναίκα που έχω παντρευτεί να τη λέω “πρώην”. Η Λιζέτα είχε έναν διάφανο και καθαρό χαρακτήρα, από την αρχή φαινόταν τι πλάσμα ήταν. Έκανα λιγότερα από όσα έπρεπε για τα παιδιά μου γιατί ήμουν δοσμένος στη δημοσιογραφία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Και πρόσθεσε: «Η Λιζέτας έχει πει ότι δεν τη βοήθησα στο ξεκίνημα της, άλλα αισθανόμουν ότι δεν πρέπει να γράφω για τη γυναίκα μου. Η Λιζέτα δεν θέλησε ποτέ να γίνει σταρ, την ενδιέφερε να τραγουδάει».

Πότε την είδε για τελευταία φορά;
Ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε πως, «την τελευταία φορά που είδα τη Λιζέτα κάναμε τη γιορτή του εγγόνου μας, του Αποστόλη, ήταν ευτυχισμένη. Αφού χωρίσαμε, με τη Λιζέτα δημιουργήσαμε μία σχέση πιο ισχυρή κι από όταν ήμασταν μαζί».

«Εγώ κι ο Μητσιάς λέγαμε τη Λιζέτα «λούσιο», επειδή είχε τραγουδήσει υπέροχα το συγκεκριμένο τραγούδι. Όσα ήθελα να πω στη Λιζέτα της τα έγραψα στο “αντίο” στο στεφάνι», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Δεν χαρίστηκε τίποτα στη Λιζέτα, τα άξιζε όλα. Ο θάνατος της Λιζέτας ήταν πολύ άδικος. πολλές φορές τη νιώθω σαν να ζει, δεν μιλάω σαν να είναι παρελθόν».Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed